Nak Muay, Muay Thai, Kickboksing, K-1, Mixed Martial Arts, Brasiliansk Jiu-Jitsu, Boksing, Kampsport, Strømmen, Lillestrøm, Romerike
Boksing, Romerike, Strømmen, Lillestrøm, Kampsport

våre

kampsporter

Muay Thai

Muay Thai, eller thaiboxing som er det engelske navnet, er Thailands nasjonalidrett og en raskt voksende sport internasjonalt. I Muay Thai benyttes slag, spark, knær og albuer, og sporten kalles av den grunn ofte for “science of eight limbs”.

Muay Thai er en hard, morsom og meget allsidig treningsform som gir utholdenhet, styrke, hurtighet og fleksibilitet.

 

Boksing

Boksing er en av verdens eldste idretter. I boksing benyttes kun nevene som våpen. Boksing stiller store krav til koordinasjon og rytme i tillegg til utholdenhet, hurtighet og reaksjon. Boksing kan trenes som mosjonist eller rettet mot konkurranse. Boksing er også et viktig supplement til trening for utøvere i MMA og Muay Thai.

 

Kickboksing / K-1

Kickboksing er en kampsport som oppsto på begynnelsen av 1970-tallet i USA. Kickboksing består av en kombinasjon av slag fra boksing og spark fra karate.

Kickboksing har sin opprinnelse i USA i 1972. Sporten ble lansert i Europa og først i Tyskland i 1974 under navnet "kontaktkarate". Den gang utøvde man kun det som i dag kalles fullkontakt kickboksing. Senere ble det innført nye disipliner, og man valgte å endre navnet til kickboksing.

K-1 er en type kampsport som kombinerer teknikker fra thaiboksing, karate, taekwondo, savate, «San Shou», kickboksing og tradisjonell boksing.

Det er også navnet på organisasjonen som arranger denne kampsporten.

 

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Brasiliansk Jiu-Jitsu er en kampsport som særlig fokuserer på grep og kamp på bakken og er en stilart innen «submission wrestling». Forkortelsen BJJ benyttes ofte.

BJJ er basert på kodokan judo, som i 1914 ble kalt «Kano Jiu-Jitsu» etter grunnleggeren Jigoro Kano. Kodokan Judo ble bragt til Brasil i 1914 av den japanske judoutøveren Mitsuyo Maeda, og videreutviklet av Gastão Gracie og hans etterkommere Hélio Gracie og Carlos Gracie.

Det trenes både med og uten drakt. Drakten består av en bukse og en overdel som ligner på en judogi. En BJJ-gi er laget av en overdel i kraftig bomull, og en bukse av enten RipStop eller bomull.

 

tilbake til toppen

KONTAKT OSS

Nak Muay AS

Org.nr: 994837400

Vestbygata 55, 2003 Lillestrøm

Telefon: 95709070

E-post: post@nakmuay.no

 

© 2017 |  www.nakmuay.no | All Rights Reserved

Nak Muay, Muay Thai, Kickboksing, K-1, Mixed Martial Arts, Brasiliansk Jiu-Jitsu, Boksing, Kampsport, Strømmen, Lillestrøm, Romerike
Boksing, Romerike, Strømmen, Lillestrøm, Kampsport

våre

kampsporter